donderdag, december 10, 2009

En Sinterklaas ....

Die is weer weg.... Waar hebben we hem niet gezien? Op Elzenhove, op de BSO, op school, in het MFC, bij opa en oma.Heerlijk wat een rust! Sinds afgelopen zaterdag wordt er weer gewoon tot de wekker van kwart voor zeven doorgeslapen.

Dat groeit maar door....

Dat groeit maar en bloeit maar. Gelukkig maar. En zo is er opeens ook weer een nieuwe klassefoto. Van twee hele grote kinderen.

Ons leven stond even stil, toen bij Daniel weer een groot ei werd ontdekt onder zijn oor, maar na vier dagen hangen in de VU, kwam het verlossende nieuws van de oncologe "Het is goed". Het was 'maar' een virusinfectie. En dus: twee jaar schoon.

Een impressie van de laatste maanden. Met helaas weinig foto's want mama Gien wilde die zwemlessen van Daniel wel een keer vastleggen. Helaas bleek de camera niet bestand tegen de zwembaddampen. Ondanks dat heeft Daniel inmiddels al een witte stip en de gele is in zicht.

Estella op het kabouterpad. Het was de eerste en laatste keer dat ze een wortel at...Daniel houdt van sporten, maar graag wel een beetje rustig. We zijn een sport aan het zoeken omdat de Fitkids na anderhalf jaar op zijn eind loopt en het tijd wordt om over te gaan naar een echte sportclub. Daniel's voorkeuren zijn wel duidelijk: bowlen, midgetgolf of schaken. Tja, helaas voor hem wordt het hockey. Rennen zal ie....