zaterdag, juni 27, 2009

Een nieuw huis, een nieuw begin?Het heeft lang geduurd en we zijn er maar druk mee geweest de afgelopen maanden. We zijn namelijk echte mensen geworden en hebben een echt grote mensenhuis gekocht, in Amstelveen notabene. Nou is Amstelveen net zoveel suburbia als Buitenveldert, alleen klinkt het laatste net iets stadser. Geen idee waarom eigenlijk, want nu zitten we dik een kwartier lopen van het winkelcentrum en ruim tien minuten verwijderd van de tramhalte (een dikke kilometer) en straks kunnen we kruipend de 5 of de 51 nemen en steppend naar de Bijenkorf.

Een impressie volgt later, Daniel en Estella zijn in ieder geval al druk aan het klussen.
KijkMijnHuis: De persoonlijke website rondom uw verhuizing

Gelukkig hadden ze lekker veel energie opgedaan vorige week in Walibi tijdens de ambassadeursdag van Stichting Opkikker. Daniel had voor het goede doel - zieke kinderen - oude mobiele telefoons ingezameld en als beloning kreeg hij een dagje Walibi aangeboden en een show van een van zijn grote helden. Maar dat was puur toeval. Daniel is al eerder in zijn leven tijdens speciale dagen getracteerd geweest op grootheden als Jan Smit en Jim en had werkelijk waar nooit geen idee waar hij naar zat te kijken. (Goede opvoeding, al zeg ik het zelf, hahaha!)

O ja, en als je je nog afvraagt waarom Estella zulke blote benen heeft. Die speelde het klaar om twee minuten na aankomst haar witte legging helemaal ondergeschmotzt te hebben met chocoladetaart. Gelukkig was het de hele dag stralend weer.