zondag, november 02, 2008

Fantastische uitslagen, dat is een traktatie waard!

Yes, met Daniel zijn gezondheid gaat het goed. Dat is weer een mijlpaal, je gezondheid blijft toch altijd weer het belangrijkste wat er is. Hij gaat in zijn klas trakteren om dit goede nieuws te vieren.Dr. Veening was erg te spreken en vond dat hij er goed uitziet, alleen moeten we wel op zijn gewicht blijven letten.Daniel sport drie keer in de week en daarnaast stimuleren we hem zoveel mogelijk te fietsen. Dit is Daniel in actie op de Johan Cruyff foundation dag en bij de Fitkids (Daniel zijn medisch sport clubje)

Verder was “een dagje uit met Thomas de trein” een groot succes. Daniel en Estella waren zeer excited over wat er die dag allemaal gebeurden. We pendelden langs vier stations en op ieder station was het een feestelijk onthaal met verschillende activiteiten.

We gaan lekker een weekend weg met vier vriendinnen en hun kroost. Hopelijk vinden onze kids het leuk want we hebben het hier wel over zes moeders! Maar we gaan ervan uit dat de kids zich onderling wel prima zullen vermaken.

Xxx mama Gien

Posted by Picasa