vrijdag, april 25, 2008

ONS SUPER VERBLIJF IN VILLA PARDOES


Wij willen in eerste instantie alle mensen bedanken die er voor gezorgd hebben dat Daniel, Estella, Chantal en ik een fantastische vakantie om nooit meer te vergeten hebben gekregen.

Daniel was duidelijk aan het genieten en ook Estella vermaakte zich heel goed. Wat een luxe om zo van je vakantie te mogen genieten. S’ochtends vroeg stonden die twee iedere dag te trappelen om op het plein te gaan spelen met de andere kinderen en verder mee te doen aan de activiteiten van Villa Pardoes uit gingen.
Aan Daniel zijn energie kwam geen einde, hij wilde duidelijk alles wat er maar te doen en te beleven was meemaken. Het was alleen al heerlijk dat we iedere dag naar de Efteling konden zodat we alles op ons gemak ( want in het park was bijna geen kip) al het moois konden zien en opsnuiven. Ook toen we naar de Beekse Bergen gingen was het heel rustig. Daar heeft Daniel zelf zijn eerste foto’s gemaakt.

Het was allemaal enorm leuk en meer dan genoeg. We zouden graag willen maar hopen natuurlijk toch nooit meer terug te komen.
Nogmaals heel erg bedankt voor deze super week.

En toen stonden we in J/M Magazine....


het blad voor geweldige ouders ....


en het lukte ima eindelijk om haar film te 'embedden'....