vrijdag, januari 26, 2007

Max & Daniel


Mama was dan wel op televisie, maar Daniel was ook bij de televisie. Die gekke wereld waar ima twaalf jaar van haar leven heeft doorgebracht.En tegenwoordig hoef je zelfs geen videorecorder meer voor te programmeren. Via uitzending gemist kan je Gien zo vaak en zo veel als je maar wil bekijken. Ga naar:
http://player.omroep.nl/?aflID=3838223&md5=32ad23a7fea6ddf68f4a8dc26ddd


Mama Gien is een BM-er (Bekende Mama)

 

Woendag 24 januari 2007 was het dan zover. Mama Gien mocht het hele land vertellen over ons geweldige gezin. In het seniorenprogramma Max & Martine werd aandacht besteed aan homo's met kinderen en de 'problemen en ingewikkeldheden die daarbij komen kijken' aldus presentatrice Martine van Os. Dat wij het - samen met de kinders en de papa's toch vooral heel leuk hebben - bleek maar moelijk te vatten. Maar alles voor het goede doel. Donderdagavond half zes zaten wij stijf van de stress op de bank te kijken hoe het er al weer had uitgezien, de dag ervoor in Hilversum. Gien had het geweldig gedaan. Vanuit het hele land stroomden de complimenten toe en zelfs buurvrouw Anne stond na de uitzending met een bosje bloemen voor de deur.

Heel toevallig verscheen diezelfde dag, gisteren, ook het nieuwe nummer van LINDA Magazine met daarin een foto van Jack en Moshe samen met Daniel en Estella. Wat een media exposure op één dag. Nog even en we worden gevraagd voor onze eigen docusoap! Posted by Picasa