zaterdag, mei 27, 2006

Zondagochtend Buitenveldert
Zondagochtend in mei. Het regent, dus de video snort: "Teletubbies in de sneeuw". Logisch! Tja, onze keus is het niet, maar de kinderen vinden het mooi. En dat is het belangrijkste.

Ik ben grote broer


dus moet Estella zich veel laten welgevallen als kleine zus. Daniel knuffelt zijn zusje graag en veel. Vol enthousiasme en met een enorme hartstocht. Nu weten we ook waar de term platknuffelen vandaan komt.

Twee weken geleden was het hoogzomerGelukkig helpen deze foto's ons daaraan te herinneren. Want als je nu naar buiten kijkt lijkt het welhaast eind november.

Oh, helemaal vergeten......


....Norma's rompertje uit Nieuw-Zeeland. Helemaal voor Estella de hele wereld over gestuurd vlak na haar geboorte. Maar goed, Estella Bella International past dan ook nog maar sinds kort in het Nieuw-Zeeuwse maatje 70!!!!! Goeie keus, Norma. Het staat haar geweldig!

zaterdag, mei 06, 2006

Estella International

Estella Bella International mocht de afgelopen acht maanden behoorlijk wat internationale gasten en cadeau's verwelkomen. Ze droeg en draagt kleertjes van saba en safta uit Israel, van oom en tante uit Portugal en speelt graag met haar Engelse en Belgische speeltjes. Ze kent inmiddels de Antwerpse ring op haar duimpje. En pas drie maanden oud reed ze zelfs al eens op een regenachtige middag door Duitsland. En nou schijnt er ook in Canada weer heel wat op haar te liggen wachten.....


Met vriendinnetje Maya uit London, exact een weekje jonger dan Bella, lekker in de maxicosi.


Met tante Manuela, helemaal overgevlogen uit Lissabon, op de bank.En van al die internationale tripjes word je als grote broer ook weleens moe, dus is het lekker slapen in de auto. Hoezo een autostoel?