woensdag, augustus 17, 2005

Estella Gien Rivka

is haar naam. Geboren om vier voor vier 's ochtends, zaterdag 13 augustus 2005. Ze woog bij de geboorte 3620 gram. Ze had wat kleine aanloopprobleempjes omdat ze in het vruchtwater had gepoept en het daardoor tijdens de bevalling wat benauwd kreeg. Maar nu, op woensdag, is ze de ontspannenheid zelve. En oh, oh, wat is onze lieve, kleine Daniel opeens een grote kerel geworden in een paar dagen tijd. Was die 2 jaar en vijf maanden geleden ook zo klein?

Meer info volgt.....

Hier is ze....

donderdag, augustus 11, 2005

De wiegentest


De wieg werd vorige week aan een grondige inspectie onderworpen. Dat konden we wel aan Daniel overlaten. Vering, houdbaarheid, duurzaamheid en het vermogen om als busbaan te fungeren: het was allemaal prima in orde.

Ima Chantal doet steeds minder .....dus mama Gien doet steeds meer. Het huis is aan kant, de boodschappen zijn gehaald, het wiegje is opgemaakt en Daniel is frisgewassen. Wat wil een nieuwe baby nog meer?

dinsdag, augustus 09, 2005

Wij willen wel, maar de baby nog niet....
Inmiddels zijn we in de 42e week beland. Het was dus weer tijd voor een bezoekje aan de verloskundige. Daniel mocht als een vakkundige vroedvrouw het knopje voor 'het treintje' indrukken. Hij vond het fantastisch. Op de fiets terug had hij een eigen liedje gecomponeerd met de tekst: "artje luistren beeeeebieeeee, beeeebieeeee artje luistren"
Enfin, als er vrijdag nog geen baby is dan wordt er gestript. Vanaf nu hoeven we niet meer naar de verloskundigen, vanaf nu komen ze alleen nog maar aan huis.